zaterdag 25 oktober 2008

Recensie optreden dB's

Recensie 3v12/Utrecht:

"Daarna is het de beurt aan een lokale verassing. Tududuh komt uit Utrecht en is een eenmans-project van Ronald Straetemans (ex-Glenister). Slechts gewapend met zijn gitaar betreedt hij het podium om zijn liedjes voor het voetlicht te brengen. Nadat deze gitaar hevig begint te knetteren tijdens een "fucking gevoelig liedje", dreigt het optreden op een debacle uit te lopen. Gelukkig schiet Michel Flamman (Solo) te hulp en kan Ronald na een kleine pauze zijn optreden vervolgen.

Bij de eerste nummers krijg je het gevoel dat je naar de zoveelste 13-in-een-dozijn singer-songwriter staat te kijken, maar met "The Rebound Guy" blijkt hij ineens een prima popsong uit zijn gitaar te kunnen toveren. Je denkt meteen: "Goh, dat liedje zou best wel eens een hit kunnen worden" en prompt worden er CD's uitgedeeld met daarop de drie nummers van zijn Myspace-pagina plus een hidden track, geproduceerd door Durk Attaturk. Deze nummers (met gastmuzikanten) zijn beslist de moeite waard en Ronald moet dan ook maar gauw een nieuw bandje om zich heen verzamelen en rap de studio induiken."

Check voor het hele stuk: http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=6337&magazines=6338&news=1116458

Geen opmerkingen:

Een reactie posten